Storing bij afsprakensysteem stadsloketten

Het afsprakensysteem van de loketwerking stad Antwerpen ligt momenteel uit door een algemene storing. De storing kan niet onmiddellijk opgelost worden, daardoor kan er zowel digitaal als telefonisch geen afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan een stadsloket. De stad excuseert zich voor het ongemak en zet alles op alles om het systeem snel terug online te krijgen.

Zelf online of telefonisch een afspraak maken voor een bezoek aan een stadsloket kan niet en zonder afspraak langsgaan bij een stadsloket is niet mogelijk. Voor spoedprocedures (verlies of diefstal identiteitsdocumenten) is een afspraak niet nodig en kan men nog wel terecht.

Burgers die al een afspraak hebben gemaakt, worden wel gewoon verwacht aan het stadsloket.

Meer info en de laatste stand van zaken op: https://www.antwerpen.be/

E-loket

Burgers kunnen wel heel wat attesten digitaal aanvragen en laten afleveren via het e-loket op www.antwerpen.be

Nabilla Ait Daoud Schepen bevoegd voor cultuur, kinderopvang, personeel, loketten en ontwikkelingssamenwerking
Joris Heirbaut Directeur Klantencontacten en Dienstverlening, stad Antwerpen
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.