Persuitnodiging: Stad lanceert nieuw ondersteuningsplatform voor studenten op kick-off

Stad Antwerpen, STAN en het Antwerps Studentenoverleg (ASO) organiseren op woensdag 17 mei opnieuw een kick-off voor studentenvertegenwoordigers en presidia en stellen het platform www.stuvent.be voor. Die nieuwe website bundelt alle belangrijke informatie en bevat heel wat tips en tricks om organiserende studenten te inspireren en te ondersteunen. Daarnaast stelt de stad er ook de pocketversie van de inspiratiegids voor welkomstrituelen voor.

De pers is van harte welkom voor een gesprek op de kick-off in aanwezigheid van schepen voor onderwijs en jeugd Jinnih Beels op woensdag 17 mei om 14.30 uur in de grote zaal van het Zuiderpershuis (Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen).

Gelieve uw aanwezigheid ten laatste dinsdag 16 mei te bevestigen via [email protected], tel. 0475 30 77 24.

Jinnih Beels Schepen bevoegd voor onderwijs en jeugd
Nel Aerts Woordvoerder schepen Jinnih Beels
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.