Zorgbedrijf opent deuren assistentiewoningen voor Nieuwbouwzondag 22 oktober

Op zondag 22 oktober zet Zorgbedrijf Antwerpen haar deuren open voor Nieuwbouwzondag. Verschillende sites geven daarbij de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in hun assistentiewoningen.

Opendeur in Antwerpen

Sites in aanbouw

Nieuwste assistentiewoningen

Meer info over de sites en de rondleidingen op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/nieuwbouwzondag.

Geïnteresseerden kunnen ook een uitgebreide infosessie volgen over de sites Hagelberghof, Pulhof of Tuinwijk, met uitleg over de voorwaarden voor koop en huur van een assistentiewoning, prijzen en informatie over het woonrechtcertificaat. Meer info over die sessies staat op www.zorgbedrijf.antwerpen.be.


Wenst u meer info of komt u langs? Contacteer Pieter Dierckx, directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen: 0475 46 23 67 en pieter.dierckx@zorgbedrijf.be.

Els van Doesburg Schepen bevoegd voor wonen, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg
Jeroen Verlonje Kabinetsmedewerker schepen Els van Doesburg
Story image
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.