Zorgbedrijf Antwerpen zet de deuren open op Dag van de Zorg

Met persmoment om 14.00 uur

Op zondag 17 maart is het Dag van de Zorg in heel Vlaanderen, ook bij Zorgbedrijf Antwerpen. Op die dag ontvangen 12 locaties iedereen die een kijkje wil nemen in de zorgwinkel, een woonzorgcentrum, dienstencentrum of assistentiewoning van Zorgbedrijf Antwerpen. Klanten, bewoners, hun vrienden en familie en mensen uit de buurt zijn van harte welkom om de diensten van Zorgbedrijf Antwerpen te leren kennen.   

In Antwerpen, Deurne, Berchem, Merksem, Berendrecht en Hoboken worden verschillende activiteiten georganiseerd tussen 10.00 en 17.00 uur, speciaal voor de Dag van de Zorg. Op de meeste sites is (muzikale) animatie voorzien en zijn er lekkere snacks en drankjes verkrijgbaar. Naast meerdere woonzorgcentra en (nieuwbouw-)assistentiewoningen, zet ook de gloednieuwe zorgwinkel De Schakel in ZNA Cadix de deuren wagenwijd open.  

Enkele hoogtepunten

  • In Antwerpen opent de gloednieuwe zorgwinkel De Schakel op de Zorgboulevard van ZNA Cadix de deuren. 
  • De nieuwbouwsite De Tol in Deurne is te bekijken. Hier komen in 2025 nieuwe assistentiewoningen en een woonzorgcentrum. 
  • De nieuwbouwflats Sint Andries in het hart van Antwerpen zijn te bezoeken. 
  • In de Pulhofwijk in Berchem bundelen woonzorgcentra Sint Anna en Ruytenberg en dienstencentrum Pulhof hun krachten voor een dag vol rondleidingen, een optreden van Danny Wuyts, een wandelrally en nog veel meer. 

Het volledige programma is te vinden op zorgbedrijf.antwerpen.be/dagvandezorg

Persuitnodiging

In Hoboken worden de assistentiewoningen en dienstencentrum Broydenborg om 14.00 uur officieel ingehuldigd in aanwezigheid van voorzitter van Zorgbedrijf Antwerpen Els van Doesburg en districtsschepen voor senioren Carolyn Krekels. Aansluitend is er een receptie en een optreden van RATPAK met Jan Van Looveren. 

De pers is welkom op zondag 17 maart om 14 uur in dienstencentrum Broydenborg op Oudestraat 97, 2660 Hoboken. Gelieve uw aanwezigheid vooraf te bevestigen bij perscontact Pieter Dierckx.


Wenst u meer info of komt u langs? Contacteer Pieter Dierckx, directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen: 0475 46 23 67 en [email protected].

Els van Doesburg Schepen bevoegd voor wonen, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg
Pieter Dierckx Directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen
Story image

 

 

  

 

Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.