Skip to Content

Uitbaters gezocht voor kerstmarkt Winter in Antwerpen

De stad zoekt uitbaters voor de kerstmarkt van Winter in Antwerpen. Die vindt deze keer plaats van vrijdag 9 december 2022 tot zondag 8 januari 2023. Wie tijdens die weken een consumptiechalet wil huren om voedsel of drank te verkopen, kan zich van 13 mei tot 13 juni inschrijven.

De gezellige kerstmarkt waar bezoekers eten, drank, cadeaus en hebbedingen kunnen aanschaffen is een klassieker tijdens Winter in Antwerpen. Hij staat op de Groenplaats, Grote Markt en Steenplein. De consumptiechalets staan er tijdens de volledige periode, en daarvoor kunnen geïnteresseerden zich nu reeds opgeven. Voor de koopwaarchalets en de chalets van de goede doelen volgt nog een oproep in juli.

De stad zoekt enthousiaste uitbaters om van de kerstmarkt een succes te maken. Inschrijven voor de consumptiechalets kan vanaf nu, vrijdag 13 mei, tot en met maandag 13 juni.

Nadien volgt een proefbieding op dinsdag 21 juni. Daarop kan iedere ingeschrevene die niet vertrouwd is met biedingen het systeem al eens uittesten. De werkelijke openbare bieding vindt plaats op woensdag 22 juni, onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

Geïnteresseerden vinden alle info en kunnen zich inschrijven op https://ondernemeninantwerpen.be/kerstmarkt. ​

Bart De Wever Burgemeester
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.