Regioloketten geopend tijdens verkiezingen

Donderdag 30 mei 2024

Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni kunnen kiezers terecht in verschillende regioloketten om documenten aan te vragen.

Op zondag zijn de regioloketten normaal gesloten, maar in functie van de verkiezingen van zondag 9 juni zullen de regioloketten Harmonie, Deurne, Merksem en Wilrijk uitzonderlijk geopend zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur. Ook op zaterdag 8 juni zijn deze loketten geopend van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Kiezers kunnen hier terecht voor duplicaten van oproepingsbrieven. De oproepingsbrieven zijn ook terug te vinden in eBox (Mijn Burgerprofiel). Daarnaast kunnen kiezers een verlies of diefstal van identiteitsdocumenten aangeven bij de regioloketten, zodat ze zich toch kunnen aanmelden bij het stembureau met een vervangdocument. Ook volmachtformulieren kunnen aangevraagd worden bij de loketten, maar wel ten laatste op zaterdag 8 juni.

Meer info is te vinden op deze website.

Dirk Delechambre Woordvoerder stad Antwerpen
Dienstverlening & Bestuur
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.