Persuitnodiging: Inhuldiging site en viering eerste verjaardag dienstencentrum Boelaer

Van maandag 19 tot en met zaterdag 24 september viert dienstencentrum Boelaer zijn eerste verjaardag met klanten, bewoners, buren, vrienden en familie. Iedereen is welkom voor alle activiteiten, lekker eten en optredens. Zaterdag 24 september is de slotdag, met een officiële inhuldiging van de site en een gratis feest voor jong en oud als afsluiter.

Op maandag bracht Johan Petit, acteur die geboren en getogen is in Borgerhout, zijn matineevoorstelling ‘Jowanneke Prult’. Een groot succes met bijna 100 aanwezigen. Dinsdag is ‘fashion day’, waarbij klanten, bewoners en personeel de herfstmode tonen in een zwierige modeshow.

Planning feestweek

Woensdag zingt iedereen uit volle borst op het Café Chantant: een reis door ons muzikale erfgoed, met oude en recente klassiekers. De Radio Minerva-dansnamiddag staat geprogrammeerd op donderdag, met Dj Danny Van Tichelen die de meest dansbare plaatjes draait: van rock-’n-roll over disco tot walsjes en de hucklebuck. Het weekend start op vrijdag met een petanquetornooi met pastis en een barbecue voor de hele buurt.

Persuitnodiging: groot feest op zaterdag 24 september

De slotdag van deze feestweek, zaterdag 24 september, zit vol topmomenten. In de voormiddag kan iedereen de Reuskens van Borgerhout van dichtbij bewonderen, want ze beginnen hun stoet aan het dienstencentrum.

In de namiddag wordt de site met woonzorgcentrum Gitschotelhof, het dienstencentrum en assistentiewoningen Boelaer officieel ingehuldigd, nu alle werken afgerond zijn. De pers is van harte welkom op dit plechtige moment, in aanwezigheid van schepen voor gezondheids- en seniorenzorg en voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen Els Van Doesburg.

Programma

  • 14.00 uur: Chehrazad Tmimi, buurtzorgcoördinator dienstencentrum Boelaer   
  • 14.10 uur: Els Van Doesburg, voorzitter Zorgbedrijf Antwerpen
  • 14.20 uur: Ben van Duppen, afgevaardigde district Borgerhout 
  • 14.30 uur: Nancy Matheussen, buurtzorgmanager Gitschotelhof 
  • 14.40 uur: onthulling kunstwerk Poels/Philip Aguirre  
  • 15.50 uur: Nancy Matheussen, buurtzorgmanager Gitschotelhof
  • 15.00 uur: receptie 

Vanaf 16.00 uur stroomt de dansvloer vol en zijn er gratis optreden voor jong en oud van De Ratpak met o.a. Jan Van Looveren, de Zorgbedrijf Band en Discobaar A Moeder.

Bekijk het volledige programma op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/feestweekboelaer.

Els van Doesburg Schepen bevoegd voor wonen, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg
Pieter Dierckx Directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen
Story image
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.