Persuitnodiging: Antwerpen breidt Lokale Contactpunten Kinderopvang uit

Stad Antwerpen wil dat alle ouders de weg kunnen vinden naar kinderopvang. Een Lokaal Contactpunt Kinderopvang is een laagdrempelig fysiek loket waar (kwetsbare) ouders hulp krijgen bij hun zoektocht. Antwerpen telt zo 10 locaties. Vanaf nu zijn deze contactpunten niet langer slechts twee dagen per week open, maar wel elke dag. 

De pers is van harte welkom voor een bezoek en toelichting in aanwezigheid van schepen voor kinderopvang Nabilla Ait Daoud op donderdag 23 mei om 11.00 uur in stedelijke kinderopvang Knuffel, Columbiastraat 231, 2030 Antwerpen

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via roel.veyt@antwerpen.be.

Nabilla Ait Daoud Schepen bevoegd voor cultuur, kinderopvang, personeel, loketten en ontwikkelingssamenwerking
Roel Veyt Woordvoerder schepen Nabilla Ait Daoud
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.