Nieuwbouwzondag: bezoek de nieuwbouwsites van Zorgbedrijf Antwerpen

Vrijdag 26 april 2024

Op zondag 28 april zet Zorgbedrijf Antwerpen de deuren open naar aanleiding van Nieuwbouwzondag. Iedereen kan een kijkje komen nemen in de nieuwste assistentiewoningen en woonzorgcentra in Antwerpen, Berendrecht, Berchem, Deurne en Merksem.

Op drie plaatsen kunnen bezoekers een rondleiding volgen door nieuwbouw-assistentiewoningen: Hagelberghof in Berendrecht, Pulhof in Berchem en Tuinwijk in Merksem. Bezoekers kunnen vrijblijvend kennismaken met de vele voordelen: een slim ingedeelde en lichtrijke flat, voorzien van alle moderne comfort en zorgzame ondersteuning, in een levendige omgeving.

Ook in het nieuwste woonzorgcentrum Eksterlaer (met twee assistentiewoningen geïntegreerd in het gebouw) kan iedereen eens binnenkijken. Op twee andere plaatsen in de stad zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen op de werven van deze nieuwbouwsites. Woonzorgcentrum, dienstencentrum en assistentiewoningen De Tol in Deurne zullen klaar zijn in het voorjaar van 2025. De assistentiewoningen Sint Andries in de Sint-Andrieswijk in Antwerpen worden in gebruik genomen in augustus 2024.

Er zijn telkens rondleidingen op elke locatie om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Wie interesse heeft, is van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/nieuwbouwzondag.


Wenst u meer info of komt u langs? Contacteer Pieter Dierckx, directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen: 0475 46 23 67 en pieter.dierckx@zorgbedrijf.be.

Els van Doesburg Schepen bevoegd voor wonen, groen, dierenwelzijn, stads- en buurtonderhoud, en gezondheids- en seniorenzorg
Pieter Dierckx Directeur communicatie Zorgbedrijf Antwerpen
Story image

 

 

  

 

Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.