Bereikbaarheid stadsdiensten op nationale feestdag

Op de nationale feestdag, vrijdag 21 juli, zijn de meeste stadsdiensten gesloten.

Op www.antwerpen.be staan de openingsuren steeds vermeld op de pagina van de dienst zelf. Men kan best op voorhand op de website gaan kijken of een dienst al dan niet geopend is, of dat er aangepaste openingsuren gelden. Wie twijfelt, kan op werkdagen van 9 tot 17 uur het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 03 22 11 333. Op de feestdag is het contactcenter zelf gesloten.

Afval

Bewoners die de 21ste afvalophaling hebben, kunnen wel gewoon hun huisvuil buiten zetten. De regeling is steeds terug te vinden op de ophaalkalender en online op www.antwerpen.be/ophaalkalender.

De recyclageparken zijn gesloten, en er is ook geen mini-recyclagepunt op de nationale feestdag.

Dirk Delechambre Woordvoerder stad Antwerpen
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.