Bereikbaarheid stadsdiensten op brugdag 31 oktober en feestdag 1 november

Op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november (Allerheiligen) geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. Op feestdag 1 november zijn de meeste stadsdiensten gesloten.

Op www.antwerpen.be staan de openingsuren steeds vermeld op de pagina van de dienst zelf. Je kan het best van tevoren op de website gaan kijken of deze al dan niet geopend is of dat er aangepaste openingsuren gelden. Wie twijfelt, kan op werkdagen van 9 tot 17 uur het stedelijk contactcenter bellen voor meer informatie op het telefoonnummer 03 22 11 333. Op maandag 31 oktober is het stedelijk contactcenter bereikbaar, op dinsdag 1 november is het contactcenter gesloten.

Afvalophaling op feestdag

Sinds 1 januari 2021 wordt het huisvuil in Antwerpen opgehaald op een feestdag. Bewoners die dan afvalophaling hebben, kunnen dus gewoon hun huisvuil buiten zetten. Ook op brugdagen verloopt de afvalophaling normaal. Deze regeling is steeds terug te vinden op de ophaalkalender en online op www.antwerpen.be/ophaalkalender.

Recyclageparken

Op maandag 31 oktober zijn de recyclageparken open op afspraak; op dinsdag 1 november zijn ze gesloten. Ook het recyclagepunt op het Arenaplein op maandag 31 oktober zal gewoon doorgaan.

Dirk Delechambre Woordvoerder stad Antwerpen
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 545.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 55.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.