Agenda's raadscommissies en dagorde en ontwerpbesluiten gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn

Maandag 17 juni 2024

De agenda’s van de raadscommissies van deze week alsook de dagorde en de openbare ontwerpbesluitenbundel van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 24 juni 2024 zijn vanaf nu beschikbaar via https://ebesluit.antwerpen.be. Vanaf donderdag (late namiddag) vind je hier ook de bijgevoegde dagorde terug.

Om deze te raadplegen, kies je ‘kalender’ bovenaan, waarna je de zitting aanklikt. Vervolgens kan je onderaan (onder publicaties) op de documenten klikken. Opgelet, de agenda’s van de raadscommissies kunnen nog wijzigen. De meest actuele versie vind je steeds online.

De raadscommissies vinden deze week plaats in het stadhuis, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen.

De gemeenteraad van maandag 24 juni start om 19.30 uur in het stadhuis, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen. Aansluitend vindt de raad voor maatschappelijk welzijn plaats. Tijdens en na de zitting is het audioverslag via deze pagina te herbeluisteren.

Liesbeth De Maeyer Pers & PR coördinator stad Antwerpen
Dienstverlening & Bestuur
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 545.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 55.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.