Skip to Content

Agenda's raadscommissies en dagorde en ontwerpbesluiten gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn

De gemeenteraad van maandag 31 januari 2022 start om 19.30 uur in het Bernarduscentrum, Lombardenvest 23, 2000 Antwerpen. Aansluitend vindt de raad voor maatschappelijk welzijn plaats. Tijdens en na de zitting is het beeld- en audioverslag via deze pagina te (her)bekijken. Er zullen voorafgaand, van maandag 24 tot en met donderdag 27 januari, ook raadscommissies plaatsvinden. Deze kunnen tijdens de zitting digitaal gevolgd worden en zijn via deze pagina achteraf ook te herbekijken.

De raadscommissies vinden opnieuw virtueel plaats.

De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn worden hybride zittingen, d.w.z. dat ze gemengd fysiek / virtueel zullen doorgaan.

Respecteer de veiligheidsafstand en draag een mondmasker bij het binnenkomen, tijdens verplaatsingen en daar waar de afstand van 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd. Verder geeft signalisatie de looprichting aan en zijn er op verschillende plaatsen handgels beschikbaar. Ook wordt er aan de inkom een toestel voor temperatuurcontrole geplaatst.

We vragen de leden van de pers, die aanwezig willen zijn, zich vooraf in te schrijven via [email protected]anders kan de toegang niet gegarandeerd wordenEr is plaats voor max. 15 personen.

De agenda’s van de raadscommissies van volgende week alsook de dagorde en de openbare ontwerpbesluitenbundel van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn zijn vanaf nu beschikbaar via https://ebesluit.antwerpen.be. Vanaf donderdag (late namiddag) vind je hier ook de bijgevoegde dagorde terug.

Om deze te raadplegen, kies je ‘kalender’ bovenaan rechts, waarna je de zitting aanklikt. Vervolgens kan je onderaan (onder publicaties) op de documenten klikken. Opgelet, de agenda’s van de raadscommissies kunnen nog wijzigen. De meest actuele versie vind je steeds online.

Liesbeth De Maeyer Pers & PR coördinator stad Antwerpen

 

 

Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, idee├źn, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.