Agenda's budgetraadscommissies en dagorde en ontwerpbesluiten gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn

De agenda’s van de raadscommissies van volgende week alsook de dagorde en de openbare ontwerpbesluitenbundel van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn van maandag 28 november 2022 zijn vanaf nu beschikbaar via https://ebesluit.antwerpen.be. Vanaf volgende week donderdag (late namiddag) vind je hier ook de bijgevoegde dagorde terug.

Om deze te raadplegen, kies je ‘kalender’ bovenaan rechts, waarna je de zitting aanklikt. Vervolgens kan je onderaan (onder publicaties) op de documenten klikken. Opgelet, de agenda’s van de raadscommissies kunnen nog wijzigen. De meest actuele versie vind je steeds online.

De raadscommissies vinden volgende week plaats in het stadhuis, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen.

De gemeenteraad van maandag 28 november start om 19.30 uur in het stadhuis, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen. Aansluitend vindt de raad voor maatschappelijk welzijn plaats. Aangezien deze zittingen in het teken staan van de bespreking van de meerjarenplanning, worden zij voortgezet op dinsdag 29 november 2022 om 19.30 uur. Tijdens en na de zitting is het audioverslag via deze pagina te herbeluisteren.

Dirk Delechambre Woordvoerder stad Antwerpen

 

Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.