Agenda's budgetraadscommissies en dagorde en ontwerpbesluiten gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn

De gemeenteraad van maandag 29 november 2021 start om 19.30 uur in het Bernarduscentrum, Lombardenvest 23, 2000 Antwerpen. Aansluitend vindt de raad voor maatschappelijk welzijn plaats. Aangezien deze zittingen in het teken staan van de bespreking van de meerjarenplanning, worden zij voortgezet op dinsdag 30 november 2021 om 19.30 uur. Tijdens en na de zitting is het beeld- en audioverslag via deze pagina te (her)bekijken. Er zullen voorafgaand, van maandag 22 tot en met donderdag 25 november, ook raadscommissies plaatsvinden. Deze kunnen tijdens de zitting digitaal gevolgd worden en zijn via deze pagina achteraf ook te herbekijken.

De raadscommissies vinden opnieuw virtueel plaats.

De gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn worden hybride zittingen, d.w.z. dat ze gemengd fysiek / virtueel zullen doorgaan.

Respecteer de veiligheidsafstand en draag een mondmasker bij het binnenkomen, tijdens verplaatsingen en daar waar de afstand van 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd. Verder geeft signalisatie de looprichting aan en zijn er op verschillende plaatsen handgels beschikbaar. Ook wordt er aan de inkom een toestel voor temperatuurcontrole geplaatst.

We vragen de leden van de pers, die aanwezig willen zijn, zich vooraf in te schrijven via [email protected], anders kan de toegang niet gegarandeerd worden. Er is plaats voor max. 15 personen.

De agenda’s van de raadscommissies van volgende week alsook de dagorde en de openbare ontwerpbesluitenbundel van de gemeenteraad en van de raad voor maatschappelijk welzijn zijn vanaf nu beschikbaar via https://ebesluit.antwerpen.be. Vanaf volgende week donderdag (late namiddag) vind je hier ook de bijgevoegde dagorde terug.

Om deze te raadplegen, kies je ‘kalender’ bovenaan rechts, waarna je de zitting aanklikt. Vervolgens kan je onderaan (onder publicaties) op de documenten klikken. Opgelet, de agenda’s van de raadscommissies kunnen nog wijzigen. De meest actuele versie vind je steeds online.

Voortaan bezorgen we deze persuitnodiging niet meer via mail, maar kan u deze terugvinden in onze nieuwsruimte https://pers.antwerpen.be/.

Dirk Delechambre Woordvoerder stad Antwerpen

 

Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.