Afsprakensysteem stadsloketten terug operationeel

Het afsprakensysteem van de loketwerking stad Antwerpen lag de afgelopen dagen uit door een algemene storing. Die storing is nu opgelost, waardoor er terug afspraken kunnen gemaakt worden. De stad roept op om afspraken zoveel mogelijk telefonisch vast te leggen, om het online systeem niet te overbelasten.

Online of telefonisch een afspraak maken voor een bezoek aan een stadsloket is terug mogelijk. Het online afsprakensysteem is echter vatbaar voor overbelasting, daarom roept de stad op om dringende afspraken voorlopig zoveel mogelijk telefonisch te maken (via het stedelijk contactcenter: 03 22 11 333).

Burgers die voor en tijdens de algemene storing al een afspraak hadden gemaakt, behouden gewoon hun afspraak.

E-loket

Burgers kunnen nog steeds heel wat attesten digitaal aanvragen en laten afleveren via het e-loket op www.antwerpen.be

Nabilla Ait Daoud Schepen bevoegd voor cultuur, kinderopvang, personeel, loketten en ontwikkelingssamenwerking
Marleen De Donder Coördinator stadsloketten, stad Antwerpen
Over Stad Antwerpen

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen met 530.000 inwoners, 172 nationaliteiten, 50.000 studenten en 104.000 bedrijven. Een havenstad met een rijke geschiedenis: altijd was er de Schelde die nieuwe mensen, ideeën, producten en smaken naar de stad voerde. Dat vertaalt zich al eeuwenlang in unieke kruisbestuivingen, creativiteit en ondernemerschap. Antwerpen staat voor cultuur, baanbrekende mode, culinaire hoogtepunten en winkelgelegenheid op wandelafstand.